Helyi közélet

2020.06.10. 12:54

Ingyenes gyógyszer házhozszállítás Szegeden és 50 km-es körzetében

Érezte már kellemetlenül magát a gyógyszertárban, mert a többi várakozó előtt kellett személyes problémáiról beszélnie a patikussal? A Gyógyszerész a háznál elnevezésű szolgáltatás keretében nemcsak az otthonába viszik a gyógyszereit, de kérdéseire is válaszolnak a szakemberek.

delmagyar.hu

20200304 Szeged Ne vásároljunk interneten gyógyszereket, csak ellenőrzött gyógyszertári weboldalakról. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba (Illusztráció)

A Gyógyszerész a háznál elnevezésű szolgáltatás keretében bárki ingyenes gyógyszer házhozszállítást, és házi gyógyszerészi tanácsadást igényelhet havi egy alkalommal Szegeden és a város 50 kilométeres körzetében.

– Sokéves gyógyszertári tapasztalatainkat összegyúrva és a technológia lehetőségek bővülésével egy olyan szolgáltatást alakítottunk ki, mely hosszútávon fenntartható, és hatékonyan szolgálja nem csak a betegek, de gyakorlatilag mindenki érdekeit – írta közleményében a gyogyszereszahaznal.hu, melynek projektje a Tisza Lajos Közéleti Egyesület és a Hunnia Patika együttműködésében valósult meg, az Európai Szociális Alap támogatásával.

– A Tisza Lajos Közéleti Egyesülettel alkottuk meg azt a rendszert, amivel hosszútávon tudjuk biztosítani mindenkinek azt a lehetőséget, hogy sürgetés nélkül, diszkréten tudjon beszélgetni egy-egy szakemberrel a betegségéről, panaszairól, életmódjáról, házhoz rendelje vényköteles, vagy recept nélkül is kapható gyógyszereit, tápszerét, pelenkát, vagy az ápolási segédeszközöket. A szakemberek az előre megbeszélt időpontban érkeznek, és minden folyamatot szigorúan dokumentálnak, hogy a jogszabályi feltételeket maradéktalanul betarthassák. A megrendelőknek lehetőségük van ilyenkor feltenni kérdéseiket, átnézhetik közösen a házipatikát, odaadhatják munkatársainknak a lejártszavatosságú gyógyszereket, és ők gondoskodnak a biztonságos hulladékkezelésről – tették hozzá a közleményben.

A szolgáltatással kapcsolatban az a honlapjukon az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni.

+36 20 375 6234 – Információ (Szepesi Tamara)

+36 20 376 1465 – Rendelés (Tóth Petra)

+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában