Újra személyesen vezeti az edzéseket

2020.07.06. 19:00

Együtt a Gut-csapat

A dél-alföldi régióban, a megyében 11 településen tartott alakformáló tornákat és rendezvényeket a szegedi Gut Gabriella, aki március közepén a koronavírus-világjárvány miatt leállította a személyes órákat, találkozásokat, elmaradtak az események, online tartotta a kapcsolatot a tornázókkal.

Munkatársunktól

Gut Gabriella újra személyesen vezetheti az edzéseket.

– Így vigyáztunk és figyeltünk egymásra, heti három alkalommal live online tornákon találkoztunk. Több százan adtunk hitet, reményt, energiát egymásnak a pandémia alatt.

Összetartottunk és kitartottunk, a mozgás most is rengeteg erőt adott mindannyiunknak – emlékezett a 11 hétig, közel 80 napig tartó kritikus időszakra Gut Gabi. És eljött a várt nap: június 1-től 5, júliustól még további három településen újra együtt tornáznak, a technikát „kiiktatva”.

Gut Gabriella újra személyesen vezetheti az edzéseket.

– A személyes találkozások hiánya nagyon nehéz volt az ezt megelőző hetekben, de talán ennek köszönhetően most még inkább felértékelődtek és elmélyültek ezek a kapcsolatok – közölte Gabriella.

Jelenleg hetente nyolc különböző településen és időpontban várja a tornázó lányokat, fiúkat, családokat. Emellett, a nagy sikerre és igényre tekintettel, a live órák is folytatódnak.

A korábban tervezett nagyobb rendezvények is megvalósulnak, leghamarabb július 11-én, szombaton, 18 órától 90 perces alakformáló élménytorna lesz a zákányszéki sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában