letartóztatását indítványozta az ügyészség

2020.07.09. 09:44

Nagykéssel és vascsővel támadott a féltékeny férj

Letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki egy Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen idén július első napjaiban egy fémrúddal vert fejbe egy másik férfit, életveszélyesen megsebesítve őt.

delmagyar.hu

Forrás: Pixabay

Fotó: Illusztráció

A férfi és felesége viszonya már régebb óta megromlott, köztük állandósultak a családi viták. Az eset napján a férfi olyan üzenetváltást talált felesége telefonjában, ami miatt a jócskán féltékeny lett.

Az asszony röviden értesítette a kialakult helyzetről a sértettet, aki ezután a házaspár lakóházához hajtott. Mikor megérkezett, a gyanúsított egy nagykéssel, valamint egy 50 cm-es vasrúddal felfegyverkezve ment ki az utcára. Itt szóváltásba keveredtek, majd a gyanúsított a sértettet úgy fejbe verte a vasrúddal, hogy a férfi a helyszínen összeesett és elájult.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette indult eljárásban a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a tegnapi napon, az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése véglegessé vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában