Szeged

2020.08.18. 11:38

Nem festékkel kellett volna a színháznál üzenetet hagyni – Fotók

Az egy dolog, hogy valaki szeret valamit, de az nem mindegy, milyen formában fejezi ezt ki.

delmagyar.hu

A szívet nem sikerült úgy elrejteni, mint a felirat többi részét. Fotó: DM

A fehér festék nem éppen a legmegfelelőbb formája a színészet iránti rajongás kifejezésének. Nehezen vakarható le, és nem illik egy évszázados épület tövébe, bármennyire szeretne valaki hangot adni érzelmeinek.

A Szegedi Nemzeti Színház hátsó kapuját valaki összefestékezte, majd ugyanezzel a festékkel a művészbejárat elé írta, hogy Színészet, majd odatett egy szívet is. Mire a helyszínre értünk, már látszott, hogy valaki megpróbálta eltüntetni a festéket, de a nyomai még kivehetőek.

A Szegedma.hu portálnak Barnák László elmondta, hogy feljelentést tettek rongálás miatt,és reméli, hogy az eset nem ismétlődik meg. A hátsó díszletkaput is összekenték, és az is a műemlék épület része.

A Szegedmának egy színházi dolgozó azt írta, hogy azért különösen felháborító a rongálás, mert ezt valaki akkor tette, amikor a színház művészei és dolgozói ingyenes műsorral szórakoztatták a szegedieket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában