Helyi közélet

2020.09.19. 11:19

Kamionos felvonulás polgárőri kísérettel

A 30. Nemzetközi Kamionos és Country Találkozó keretében szervezett felvonulást biztosították a polgárőrök szeptember 18-án Szegeden.

delmagyar.hu

Forrás: polgárőrség

A már hagyománnyá vált szegedi kamionos felvonulást a rendőrség és a szervezők felkérésének eleget téve most is több egyesület „vezényelte”.

Csőke Zsolt, a Szeged Belváros-Móraváros Polgárőr Egyesület elnöke elmondta, hogy a menet este fél hatkor indult a Sziksósfürdői kempingtől. A kamionok az Izabella hídtól a Kossuth Lajos sugárúton, az Anna kúton, a Tisza Lajos körúton, a Huszár Mátyás rakparton át és ismét a Kossuth Lajos sugárúton vonult fel. Egészen a Dorozsmai út vonalán érkeztek vissza a kemping területére. A rendezvényen résztvevő polgárőrök a kereszteződések zárásában segítették a rendőrök munkáját, a kamionosok biztonságos áthaladásának érdekében.

A feladatellátásban az újszegedi, gyálaréti, domaszéki, zsombói, algyői, dorozsmai, szatymazi, makkosházi, alsóvárosi és belváros- móravárosi polgárőr egyesületek tagjai vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában