A Mátrix Alapítvány jótékonysági akciója

2020.10.02. 12:33

3000 tábla szeretetcsokit osztottak szét

Csokival kedveskedtek a rászorulóknak, akiket a gyermekvédelmi és családsegítő szakemberek segítségével választottak ki az alapítvány önkéntes csapata.

delmagyar.hu

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

A mindennapi betevő falatokat tette változatosabbá a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program. Rászorulók, nagycsaládosok, idősek – egyedülállók kaptak a most kiosztott 3000 tábla finomságból.

Az élelmiszerosztásra hosszú sorokban érkeztek az emberek, a csokit a korábban hozzájuk eljuttatott kuponokra kapták meg. A legrászorultabbak kiválasztásában gyermekvédelmi és családsegítő szakemberek segítettek. A kiosztás sikeréért az alapítvány fél tucatnyi lelkes önkéntese csapata gondoskodott.

Fotó: A Mátrix Közhasznú Alapítvány Szeretetcsoki programja

A legapróbb segítség is óriási. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat!

Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat – fogalmaz – a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül.

A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható – írták közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában