a Felügyelő Bizottság összehívását kéri

2021.01.29. 15:16

Ülést kezdeményez Haág Zalán a Cserepes sori piac ügyében

Azért, hogy megvitassák a kialakult helyzetet és állást foglaljanak a piac jövőjét illetően.

Archív fotó / Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Mivel a piac bezárása – annak minden következményével – alapvetően befolyásolja a Társaság gazdálkodását, további működését, jövőjét, szükségesnek látom a Felügyelő Bizottság haladéktalan összehívását – írta levelében Haág Zalán önkormányzati képviselő Szitkai Dezsőnek, a Cserepes sori Piac Kft. felügyelő bizottsága elnökének.

Kiderült, a bizottság tagjaként kérte mindezt még szerdán, azonban előrelépés azóta sem történt. Levelében azt is javasolta, hogy péntek délelőtt 10 órakor ülésezzenek, vagy ha az az elnöknek nem megfelelő, akkor a hét bármely napjára tűzzenek ki egy időpontot.

Megjegyezte, a közelmúltban a sajtóból volt kénytelen értesülni a Cserepes sori Piac Kft. ügyvezetésének a piac bezárására irányuló – állítólagos – szándékáról. Ennek jog-, ok- és célszerűségével kapcsolatban ellentmondásos hírek jelentek meg.

Ezekből az okokból kezdeményezte az ülést, melynek célja, hogy megvitassák a kialakult helyzetet és állást foglaljanak a Cserepes sori piac jövőjét illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában