Balázs Gitta több évtizedes munkáját ismerték el

2021.03.16. 15:15

Magyar Bronz Érdemkereszttel jutalmazták a kormányhivatal nyugalmazott munkatársát

Több évtizedes közigazgatásban végzett, különösen a fiatalok pályaválasztását segítő, magas színvonalú szakmai munkájának elismeréseként Balázs Gittának, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának nyugalmazott kormánytisztviselőjének, Áder János köztársasági elnök március 15-e alkalmából a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozott.

delmagyar.hu

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Annak idején Balázs Gitta, a Csongrád Megyei Munkaügyi Központban kezdte közigazgatási munkáját, majd a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán folytatta feladatait.

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Részt vett az ügyfeleknek biztosított Foglalkozás Információs Tanácsadó (FIT) szervezésében, koordinálásában, működésében. Az álláskeresőknek munkavállalási tanácsadásokkal látta el, többek között motivációs tréningeken. Mindemellett kapcsolatot tartott a megyében működő alap- és középfokú oktatási intézményekkel, ahol osztályfőnöki órákon segítette a pályaválasztás előtt álló diákokat.

Húsz éven keresztül szervezte a megyei Pályaválasztási Vásárt (PÁV). Ez idő alatt jó kapcsolatot alakított ki társszervezetekkel, külső szolgáltatókkal és a foglalkoztatási szakterületeken dolgozó kollégákkal is. A fiataloknak számos egyedi ötlettel igyekezett érdekesebbé, szórakoztatóbbá tenni a pályaválasztással kapcsolatos rendezvényeket. Mindezekkel országos hírnevet és elismertséget szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában