Május végéig lehet pályázni

2021.03.22. 08:24

Meghirdették az Érték és Minőség Nagydíjat

– Idén is kiírták az Érték és Mi­nőség Nagydíj pályázatot, a gazdaság szinte teljes palettáját lefedő 41 csoport több mint 100 témakörében lehet beadni a jelentkezéseket a Kárpát-régió egész területéről – jelentette be a múlt héten Kiss Károlyné Ildikó, a díj alapítója.

K. A.

Tavaly a Sole-Mizót is elismerték. Archív Fotó: Frank Yvette

Fotó: Archív Fotó: Frank Yvette

Latorcai János, a rendezvény fővédnöke elmondta, az elismerés arra ösztönzi a gyártókat, szolgáltatókat, hogy minősé­get és termékbiztonságot kínáljanak. Hozzátette, a tudatos vá­­sárlók is egyre inkább az ob­­jektív feltételeken alapuló minősített termékeket keresik, így a pályázati rendszerben tanúsított áruk és szolgáltatások gazdasági előnyt jelentenek.

Tavaly a Sole-Mizót is elismerték.
Archív Fotó: Frank Yvette

A minőség is nagyon fontos szempont a gazdaság járvány utáni újraindítása során, amit ez a program is támogat. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot idén negyedik alkalommal hirdették meg, a kiírók között ismét ott van a szentesi Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt. – szakmai támogató az Agrárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A pályázatra jelentkezhet május 31-ig minden természetes és jogi személy, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség.

A meghirdetett csoportok többek között érintik a vendéglátást, az építő-, a bútor- és élelmiszeripart, a mezőgazdaságot, az életminőség javítására szolgáló termékeket és szolgáltatásokat, a csomagolástechnikát, az informatikai programokat, a szabadidős és kulturális rendezvényeket, az oktatást, az orvostechnikai és kozmetikai szegmenst, a lakberendezést és a webshopokat is.

A pályázat elismeréseit szeptember elején a gazdaság ünnepén, a Parlament Felsőházi Termében adják át, amennyiben a járványügyi helyzet azt engedi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában