április 7-étől visszavonásig

2021.04.07. 09:09

A tanítási szünet menetrendje érvényes a Volánnál

A tavaszi szünet után is – április 7-étől visszavonásig – a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai – tájékoztatta a buszvállalat tegnap az MTI-t.

Ideiglenesen marad a tanszünet alatt érvényes menetrend. Archív fotó: Kuklis István

Fotó: Archív fotó: Kuklis István

A változtatás az elővárosi, re­gionális és országos, valamint a Budapest környéki autóbusz-közlekedést is érinti.

Mivel a fedélzeti jegykiadást ideiglenesen felfüggesztették, utazás közben, az esetleges ellenőrzésekkor pótdíj megfizetése nélkül is vehetnek jegyet azok, akiknek nincs megfelelő mobileszközük vagy más méltányolható okból nem tudnak elővételben menetjegyet vásárolni.

Ideiglenesen marad a tanszünet alatt érvényes menetrend.
Archív fotó: Kuklis István

A szájat és az orrot eltakaró maszk használata továbbra is kötelező nemcsak az autóbuszokon és a zárt utasforgalmi helyiségekben, hanem az állomások és megállóhelyek teljes területén is.

Megyénkben nem csupán a helyközi közlekedésben vesz részt a Volánbusz, mint ismert, Szegeden a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként a helyi autóbuszjáratok a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek, illetve egyes vonalakon leállt a közlekedés.

A társaság azt is javasolja, hogy utazás előtt a honlapjukon mindenki tájékozódjon a járatok indulási idejéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában