Készen állnak a szálláshelyek és a fürdő is

2021.04.30. 14:00

Így készülnek a nyitásra Mórahalmon – Galéria

Többször leírtuk már, hogy Mórahalmon a fürdő és a szálláshelyek is ugrásra készen várják a nyitást.

A. T. J.

Fotó: Frank Yvette

– Az a lényeg, hogy kész va­­gyunk! A 21 medencéből 20 feltöltve, a vízhőfok beállítva, a szaunák felfűtve. Ami vállalásunk volt, hogy szükség esetén egy hét alatt üzembe helyezzük a fürdőt, azt teljesítettük, már a célegyenesben vagyunk – fogalmazott tegnap délelőtt a félig telt nagymedence mellett Farkas Gábor, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezetője. A fürdőben – korábban megírtuk – a 110 négyzet­méteres csendes wellness bő­vült 290 négyzetméterrel, ezenkívül karbantartási munkálatok és fejlesztések zajlottak a koronavírus okozta kényszerszünet alatt, aminek remélhetőleg hamarosan vége.

– Minden hibamentesen mű­­ködik, teljes mértékben fel­­készültünk a vendégek fogadására a jól megszokott színvonalon. Nagy az érdeklődés, árat nem emeltünk, bízunk a jó időben – tette hozzá a fürdővezető.

Derűlátó az igazgató az Elixír Medical Wellness Hotelben is, ahol szintén hasznosan telt a kényszerszünet. Igyekeztek már az előző hullámban is a fejlesztésekre fókuszálni. A munkakörök közti átcsoportosítás mellett többek között két új szobát alakítottak ki, tapétát cseréltek az étteremben, a konyhai eszközök és az asztallapok is megújultak.

– Ahogy a számokat figyeljük, a pénteki nyitásban re­ménykedünk. Foglalásaink már vannak, szép dátuma lenne az újranyitásnak május elseje. Tíz foglalással tudnánk kezdeni most. Az újranyitás első igazi hosszú hétvégéjén, pünkösdkor viszont már most látszik, hogy erősen telt házhoz közelítünk – ismertette a foglalásokat Berta Zsolt, az Elixír Hotel vezetője. Azt is elmondta, hogy a dinamikus árazás mellett, ami azt jelenti, hogy a termék ára változhat, drágultak a szállodai szolgáltatások.

– Nyárra is elindultak már a foglalások, közben csábítjuk vissza a törzsvendégeinket, a most hétvégén érkező vendégeink többsége is közülük kerül ki – árulta el az igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában