Ingatlanbazár

2021.05.02. 15:00

95 nm-es, polgári, szegedi lakás 13,5 millióért? – Fotók

Talán sokak számára nem jelent újdonságot a bérleti jogot kínáló hirdetések világa. De persze meglehet, van aki még nem látott ilyen konstrukciót. Mi a versenyzongora, a csodás parkett és a modernebb, sötét szürke árnyalatú falak kombinációja miatt kattintottunk. Utána láttuk, miről is van szó...

Fotó: ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Romantikus belvárosi polgári lakás BÉRLETI JOGA ELADÓ! Eladóvá vált a belváros CENTRUMÁBAN egy 95 m2-es tágas, fényes téglalakás.

A bejáraton belépve egy előszobába jutunk, balra az étkező amin keresztül a konyhába érkezünk, itt kő a burkolat. Az előszobában tovább haladva, baloldalon található a fürdő és szeparált WC,az előszobából egyenesen a két szobába jutunk. Az előszoba ugyan úgy, mint a konyha kő burkolatot kapott,a két szoba pedig parketta meleg burkolatot. A szobák körbe járhatóak.

A társasház közös költsége 13000 Ft. Az ingatlan frekventált helyen található, kiváló közlekedés jellemzi, hisz teljesen a Belvárosban van, rengeteg látványosság, étterem, egyetem számos üzlet a közelben.”

További képek a lakás belsőről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában