Eredménytelen lett a közbeszerzés

2021.05.03. 14:52

Egyelőre nem lesz csúszda a strandon

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a választási programjában csúszdaépítést ígért. A nyári szezonra ez már biztosan nem valósul meg, mert eredménytelen lett a közbeszerzés. Egyetlen pályázó akadt, de ő sem annyiból építette volna meg a három csúszdát, mint amennyit az önkormányzat szánt rá. Hamarosan újabb közbeszerzés jön.

Kovács Erika

Három kültéri csúszdát építtetne az önkormányzat a strandon, egy 55 méteres úgynevezett Anakondát, egy 17 méteres családi csúszdát és egy Kamikazét, amiről nagyjából 10 méteres magasságból csúszhatnának a medencébe a fürdőzők. A város erre a feladatra 160 millió forintot tervezett. A közbeszerzés eredménytelen lett, mert annyi pénzből, mint amennyit az önkormányzat erre a munkára szánt, senki sem vállalta.

– Nem csúszik a megvalósítása, hiszen az ötéves programomban szerepel, vagyis még van idő a megvalósítására

– mondta Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

– A közbeszerzési pályázatunkra összesen egy cég jelentkezett, amely az önkormányzatunk által tervezettnél magasabb összegért vállalta volna a munkát. Most a munkatársaim átdolgozzák a pályázatot, és hamarosan újra kiírjuk a közbeszerzést. Reméljük, az új pályázatra már többen jelentkeznek – tette hozzá a városvezető.

Címkék#csúszda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában