mátrix alapítvány

2021.05.29. 18:17

Plüsskommandó segíti a kisgyermekeket

A Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermeknapi jótékonysági akciójaként ötszáz kisgyermekes család kap játékot, plüssmacit, édességgel megtömött ajándékcsomagot – olvasható az alapítvány közleményében.

delmagyar.hu

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

A játékok gyűjtését és osztását az alapítványi bohócdoktorok önkéntes csapata végezte. A siker közös, lelkes kisgyermekes családok, felnőtt közösségek, adományozó csapatok révén jött össze a megszámlálhatatlan ajándék. Kiemelt támogatóként az SZTE Károlyi Mihály Kollégium lakói 86 zsáknyi plüssel segítették a bohócdoktorok gyermekmentő munkáját.

Óvodai-és bölcsődei csoportok igényelhetnek 100-100 plüssmacit

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is óvodák, bölcsődék játékállományának bővítése, illetve kisgyermekek megajándékozása céljából plüsscsomagokat oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány csoportok részére. Az intézmények dolgozói a www.bohocdoktor.com felületén tudják igényüket jelezni az alapítvány felé. Összesen száz csoportnak adományoz a szervezet 100-100 plüssmacit, így összesen 10 ezer játék kerül csoportokhoz, kisgyermekekhez, illetve gyermekekkel foglalkozó egészségügyi intézményekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában