Alkalmazottakat keresnek

2021.05.27. 11:28

Új parkoló a Váll-Kernél

A kandallókat főként nyugat-európai piacra gyártó makói Váll-Ker Kft. folyamatosan fejlődik:

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

Tavaly 2 új csarnokot avatott, most pedig a gyár területén, 2400 négyzetméteren 72 autó fogadására alkalmas parkolót épített Honvéd utcai telepén – mondta el a csütörtöki átadás alkalmával az ügyvezető igazgató, Nagy Mihály. Eddig az itt dolgozók az újvárosi vasútállomás környékén hagyták kocsijukat, ami nem volt biztonságos.

A beruházást saját forrásból finanszírozták és jelentős részben saját munkaerővel valósították meg; az építkezés még 2019-ben kezdődött.

Fotó: Szabó Imre

A parkoló védett, kamerával és élőerővel is őrzött. A cég a továbbiakban is fejleszt, bővít: jelenleg is keresnek mintegy 40 alkalmazottat szellemi és fizikai munkára, idei termelésüket pedig várhatóan 40 százalékkal növelik a tavalyihoz képest. Új, az egyre szigorodó kibocsátási előírásoknak megfelelő kandallótípusok gyártásába kezdtek, és ezek várhatóan az elkövetkező évek bővülését is megalapozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában