Mórahalom

2021.06.05. 16:55

Kedvezményes jegyek a vérellátónak

A mórahalmi vá­­rosvezetés 2006-ban döntött úgy, hogy szeretné kifejezni megbecsülését a véradóknak.

munkatársunktól

Berta Zsolt marketingigazgató ötezer kedvezményes belépőt adott át Lázár Máriának, a Szegedi Regionális Vérellátó Központ vezetőjének.

Fotó: Móra-Net TV

A település önkormányzata tizenöt éve támogatja a vér­adókat, idén 150 ezer kedvez­ményes fürdőbelépőt ad a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a szegedi, a pécsi és a budapesti régió lakosainak.

A mórahalmi gyógyfürdő az országban az elsők között volt, amely így segítette a vérellátó szolgálatokat.

A kezdeményezés annyira népszerű lett, hogy azóta több hazai fürdő átvette ezt a jó gyakorlatot. 2021-ben csak májusban nyithatott ki a fürdő, de máris azon dolgoznak, hogy minél több véradónak adhassák át a kedvezményes jegyeket. A napokban Berta Zsolt, a fürdő marketing­igazgatója személyesen adott át első körben ötezer kedvezményes belépőt a Szegedi Regionális Vérellátó Központ vezetőjének.

A véradáskor kapott belépő 3100 helyett 1000 forintért biztosít belépést a mórahalmi fürdőbe az év végéig a hét minden napján.

– Az akció nagy népszerűségnek örvend, a véradók minden évben várják a kedvezményes belépőjegyeket, hiszen az évek során megszokták, hogy ezzel az ajándékkal kedveskednek nekik önzetlen segítségnyújtásukért – mondta el az átadáskor Lázár Mária régióvezető. Berta Zsolt arról tájékoztatta a Vérellátó Szolgálat vezetőségét, hogy a 2020. november 11. után lejárt korábbi jegyek felhasználhatóságát 2021. jú­nius 30-ig meghosszabbították, így a kényszerszünet alatt lejárt belépőket még egy hónapig felhasználhatják a véradók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában