Gyereknap

2021.06.06. 17:00

Menetlevélen gyűjtötték a pontokat az eperjesi gyerekek

Eperjesen a Király-tó melletti park adott helyszínt a szombat délelőtti gyereknapnak.

Kovács Erika

– Lángossütéssel kezdtük a napot. A gyerekek ingyen kaptak a finomságból, a felnőttek számára pedig becsületkasszát helyeztünk ki – mondta Horváth Mariann helyettes művelődésszervező. Délelőtt Szűcs Balázs bűvész szórakoztatta az ifjú közönséget. A műsor után kezdődhetett a játék. Népszerű volt a népi játszóház, de egy rendőrautót is kipróbálhattak.

– Nagyon sok segítséget kaptam a lakóktól, akik elvállalták a kézműves- és sportos feladatok koordinálását. Kihoztuk a volt óvodából a babakonyhát és számos játékot is, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat.

A nagyobbak a célba dobástól, a lufifújásig, a színezéstől a dísz- és lisztbaba készítésig számos feladat közül választhattak. A gyerekek a nap kezdetén egy „menetlevelet” kaptak. Aki összegyűjtött 12 bélyegzőt, a nap végén csokit is kapott. A szervezők napközben gyümölccsel, kukoricapehellyel, limonádéval kínálták a nap főszereplőit. Az önkormányzat ajándékaként jutott minden gyereknek fagyi is. Délben paprikáskrumplival vendégelték meg a gyermeknap résztvevőit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában