Szentes

2021.06.05. 16:50

Vasárnap a gyerekeké a tér

munkatársunktól

A Csiga Duo zenekar Szentesen. Fotó: Kárpáti Lajos

Interaktív kutyás produkcióval, hagyományőrző har­­cászati bemutatóval, színpadi előadásokkal, kirakodóvásárral és számtalan meglepetéssel várják a kicsiket most vasárnap a Kossuth téren. A vá­­rosi gyereknapot kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb lelkesedéssel szervezte meg az önkormányzat és a Szentesi Mű­­velődési Központ. Az egész napos kirakodóvásáron mindenki megtalálhatja a számára kedves tárgyakat, a kézműves és egyedi ékszerektől kezdve a fajátékokon és táskákon át.

A gyerekekre ugrálóvár és kézműves-foglalkozások is várnak, valamint ingyenes csillámtetoválást vagy hennát festethetnek. Reggel hat órakor Szentes Város Fúvószenekara fújja a zenés ébresztőt városszerte, kilenckor pedig a kézművesvásár nyitja meg kapuit.

Délután szórakoztató programokkal várják az egész családot: két órától az Élet-Morzsa Egyesület interaktív kutyás be­mutatóját láthatják, 14.40-kor pedig a Hunyadiak Örökében Történelmi Hagyományőrző Egyesületének harcászati be­mutatója következik. Utánuk a Dalma Dance mazsorettcsoportok lépnek fel fél négykor, négy órától pedig Camissa Mat­­teo bűvész varázsolja el a közönséget. A Veritas Fitness FitKid Sportegyesület 16.40-kor lép színpadra, majd fél hattól a Csiga Duó zenél a kicsiknek.

A Csiga Duo zenekar Szentesen. Archív fotó: Kárpáti Lajos

A gyerekek napközben többféle finomság közül is választhatnak, legyen az vattacukor, mézeskalács, aprósütemény, fagylalt vagy kürtőskalács, de a Hun-dogot és a kézműves hamburgert is meg lehet kóstolni vasárnap a szentesi gyereknapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában