ÚtOn

2021.10.11. 07:51

A Rózsa és a Kereszttöltés utcát jobb elkerülni

Ma reggel sok az autó az utakon. Az Algyői, a Bajai, a Dorozsmai út egyre hosszabb sorokból állnak, elsősorban a befele tartó oldalon.

delmagyar.hu

Szeged – 2021.10.08. Lezárták a Kereszttöltés utcát felújítás miatt. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Forrás: Archív fotó

Fotó: Karnok Csaba

A Rókusi, Makkosházi, Budapesti körúton is elég sok a jármű, csakúgy mint József Attila, a Csongrádi, és a Kossuth Lajos sugárúton. A Szabadkai úton oda-vissza sűrű a forgalom, és a Kálvária, illetve Petőfi sugárút eleje is be van

lassulva. A forgalmasabb csomópontok tele vannak, mint a Csillag tér, Mars tér, Dugonics tér, az Aradi vértanúk tere, a Boldogasszony sugárút, és úgy általában a belvárosi utcák.

A Felső Tisza part végén ugye ezerrel megy a munka, szűkösek a sávok, lassan lehet haladni. A Kereszttöltés utcában a Tápai utcai

körforgalomtól a Csaba utcáig tilos behajtani, a Rózsa utcán pedig félpályás útzár van az Ősz utcától a Makkoserdő irányba.

Sok az autó a Makai, Szőregi úton, a Bérkert, a Csanádi és Vedres utca, illetve a hidakra vezető utcák mind folyamatosan töltődnek járművekkel, a hidakon lassú az átjutás. Az új hídon újszeged felé két autó koccant.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában