a Vár utca közlekedési iránya megfordul

2021.10.01. 14:54

Holnap elkészül a Híd utca aszfaltozása

Az ütemtervnek megfelelően október 2-án, szombaton befejezi a kivitelező a Híd utca végleges aszfaltozását, mind a négy sáv járható lesz – olvasható az önkormányzat közleményében.

delmagyar.hu

20210816 Szeged Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM) Útfejlesztések megyeszerte. Híd utcai felújítások közműcserékkel.

Fotó: Illusztráció / Karnok Csaba

Hozzátették, hogy a munkálatok ideje alatt, a 9-es és 19-es trolibuszok nem a Vár utca felől, hanem a Stefániáról kanyarodnak ki a Híd utcára.

A Vár utca közlekedési iránya pedig megfordul, vagyis a Stefánia felé lesz egyirányú.

A Deák Ferenc utca felől érkezők a Vár utca felé tudnak eljutni a Stefániára, onnan a Híd utca és a hídra Újszeged irányába.

Ezt követően újra járható lesz mind a négy forgalmi sáv; az útburkolati jelek felfestése miatt szakaszos korlátozásokra kell még számítani. A Széchenyi tér–Híd utca–Kelemen László utca kereszteződésében lévő forgalomirányító lámpa a végleges forgalmi rendnek megfelelően működik. A Széchenyi tér sarkán, a nagyposta előtt továbbra sem lehet balra kikanyarodni a Híd utcára.

Az Újszegedről érkező autósok a Híd utcából ismét balra fordulhatnak a Deák Ferenc utca felé vagy tovább haladhatnak egyenesen a Széchenyi tér felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában