Bohócdoktorok

2021.10.15. 08:51

Húszezer plüss ajándékba

A Mátrix Közhasznú Alapítvány lelkes önkéntesei gyermekekkel, családokkal, cégekkel közösen gyűjtötték össze a teremnyi mennyiségű plüssfigurát.

delmagyar.hu

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Mintegy húszezer plüssmacit osztanak szét a Bohócdoktorok, ezzel támogatva óvodák, bölcsődék, egészségügyi intézmények, illetve kórházak működését.

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is óvodák, bölcsődék, kórházak gyermekosztályai játékállományának bővítése, illetve betegséggel küszködő kisgyermekek megajándékozása céljából plüsscsomagokat oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Az intézmények dolgozói a www.bohocdoktor.com felületén tudják igényüket jelezni az alapítvány felé. Összesen száz csoportnak adományoz a szervezet 100-200 plüssmacit, így összesen 20 ezer játék kerül csoportokhoz, kisgyermekekhez, illetve gyermekekkel foglalkozó egészségügyi intézményekbe.

Nem csak adnak, felajánlókat is örömmel fogadnak a piros orrú bohócdoktorok

Családok, cégek, segítők is részt vehetnek a játékok osztásában, mégpedig felajánlással. A Centerke Adományozó Központban (kedden és pénteken, 10-16 óra között) behozhatják az adományokat, a Szeged, Tisza Lajos Krt 12. szám alá. A legapróbb felajánlás is nagy segítség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában