A mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából

2021.10.19. 17:27

Rózsaszínt öltött a Szent Gellért Fórum

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, a Szent Gellért Fórum ezúton is szeretné kifejezni társadalmi felelősségvállalását, és felhívni a figyelmet a rendszeres szűrés, ezáltal a korai felismerés, megelőzés fontosságára.

delmagyar.hu

Fotó: Sándor Judit

A megelőzés egyik legjobb módja a rendszeres sportolás, testmozgás, ami egyébként a már betegségen átesettek felépülését is segíti. A fizikai aktivitás pozitívan befolyásolja az életminőségét, javítja a fizikai állapotot és lelkileg is feltölt. A Szent Gellért Fórum szinte minden kedvelt és ismert sportágat kiszolgál. A szabadidő minőségi eltöltésére különböző sportpályák és közösségi terek állnak rendelkezésre,

ahol a sportolni vágyó felnőttek és a gyermekek is egyaránt találnak maguknak tartalmas elfoglaltságot.

Fotó: Sándor Judit

A létesítmény igyekszik minden világnap fontosságára látványos módon felhívni a figyelmet.

A már önmagában is szemrevaló épület különleges díszkivilágítással figyelmeztet a közösség, társadalom felé kiemelt jelentőségű világnapokra, ezúttal rózsaszínbe öltöztetve a Stadiont.

– Ha elhaladunk a kivilágított épület környékén, emlékeztessük magunkat a megelőzés fontosságára! Tegyünk saját egészségünkért, látogassunk el rendszeresen orvosunkhoz, és ne feledjük az önvizsgálat jelentőségét! – írták közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában