Kint vannak az új táblák, csak nem kéne látnunk őket

2021.11.02. 17:51

Tisztázódott a reggeli káosz a Deák Ferenc és a Híd utca kereszteződéséről

Kedd reggel az egyik közösségi oldalon rengeteg autós számolt be róla, hogy a Deák Ferenc utcáról az új közlekedési táblák nem engedik a Belvárosi híd felé a közlekedést.

delmagyar.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: delmagyar.hu

Többen is arra panaszkodtak kedden reggel, hogy kihelyezték az új közlekedési táblákat, melyek az új közlekedési rendhez készültek a Deák Ferenc utcán. Ez azért is zavaró, mert a színháznál még ki is van táblázva, hogy egyedül a Deák utcáról lehet megközelíteni a Belvárosi hidat, ez pedig egy kisebb forgalmi káoszhoz vezetett kedden reggel. Azért zavarta össze az új helyzet az embereket, mert egyből tudták, ha itt nem engedik a kanyarodást, akkor szabályosan lehetetlen megközelíteni a Belvárosi hidat a szegedi oldalról.

A kialakult helyzetről megkérdeztük a Szeged Pólus NKft-t, akik szerkesztőségünket úgy tájékoztatták, hogy a Deák Ferenc utcán kihelyezett táblák és útjelzések az új forgalmi rendhez tartoznak majd. A válaszban leírták, hogy a táblákat le kellett volna takarni, a felfestett végleges útburkolati jeleket pedig át kellett volna húzni. Ezek nem történtek meg a Híd utca – Deák Ferenc utca kereszteződésében. A Szeged Pólus NKft jelezte a kivitelező felé, hogy a helyszínen csak az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelő táblák és jelölések legyenek láthatóak. A kivitelező az ideiglenes forgalmi rendet visszaállítja, ami azt jelenti,

hogy még szabályos, ha a Deák Ferenc utca felől kanyarodunk rá a Híd utcára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában