Helyi közélet

2022.03.10. 16:30

Hód-Futófesztivált rendeznek ismét

Egy év kihagyás után újra megrendezik a Hód-Futófesztivált április 16-án, szombaton.

Munkatársunktól

Immár hetedik alkalommal várják a jelentkezőket. Utoljára tavalyelőtt szervezték meg a sporteseményt, akkor is több hónapos eltolással, a megszokott áprilisi időpont helyett augusztusban. A futamokat a rekkenő nyári meleghez igazítva korábban indították. Akkor Petrócki Ádám, az eseményt szervező Hód-Mentor Sportegyesület elnöke elmondta, a vírushelyzet utáni időszakban örültek a 415 résztvevőnek. Most újra visszatérnek a jól bevált húsvéti időponthoz. 

 

A részvétel ingyenes, és április 5-e éjfél a regisztrációs határ­idő, de a helyszínen is fogadnak további jelentkezőket. A versenyen a kerekesszékesek, illetve babakocsis futók is rajthoz állhatnak, a versenykiírás feltételeit elfogadva. Az első 300 nevező ingyenes strandbelépőt kap. A gyerekeknek 500 és 1000 méteres távok vannak, 3,5 kilométer a futással ismerkedőknek és szabadidő-sportolóknak, a 7, 14 és 21 kilométeres távok a rutinos rókáknak és rókalányoknak ajánlott. Az abszolút első három női és férfi helyezett érmet, az 500 és 1000 méteres távon minden induló édességet kap. 

Információ, elérhetőségek az [email protected] elektronikus levelezési címen, a futófesztivál közösségi oldalán, illetve a www.hodfutofesztival.hu weboldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában