Szabadtéri tűzesetekhez vonultak a tűzoltók

2022.06.17. 15:46

Szemét, fű, szalmabálák gyulladtak ki

Delmagyar.hu

Fotó: Unsplash

Szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat szerdán - tudtuk meg a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról. Ezer négyzetméter területen erdő aljnövényzete és összehordott szemét égett Dócon, a Bodorszéki tanyáknál. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes tűzoltókkal és a Balástyai Katasztrófavédelmi Kutató-Mentőcsoport tagjaival körülhatárolták, majd rövid idő alatt három vízsugárral fojtották el a lángokat. 

Makó közelében szintén erdő aljnövényzete és száraz fű kapott lángra. A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, két vízsugárral oltották el a tüzet. A gyors és szakszerű beavatkozásoknak köszönhetően a lángok egyik helyen sem okoztak károkat a környezetben.

Kedden délután is történt egy tűzeset, szalmabálák égtek Maroslelén, a Táncsics utcában. A makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral végezték az oltást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában