Suttyónak tartják Márki-Zay Péter posztját a kommentelők

2022.07.19. 10:12

Dobó Kata fényképével tiltakozik Márki-Zay Péter

Több hozzászóló is ízléstelennek minősítette, hogy Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere a katatörvény módosítása elleni posztjához egy olyan fotót tett ki illusztrációnak, ahol Dobó Kata színésznő fekete-fehér fényképe, mellette „R. I. P. Kata” felirat látható. Volt, aki egyenesen suttyónak minősítette a vásárhelyi ellenzéki politikus tettét.

Kovács Erika

Márki-Zay Péter hivatalos Facebook oldala

Több hozzászóló is ízléstelennek minősítette, hogy Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere a katatörvény módosítása elleni posztjához egy olyan fotót tett ki illusztrációnak, ahol Dobó Kata színésznő fekete-fehér fényképe, mellette „R. I. P. Kata” felirat látható. Volt, aki egyenesen suttyónak minősítette a vásárhelyi ellenzéki politikust.

Mindazok, akik részt vesznek az Orbán-rendszer áldozatai melletti kiállásban, hősök. Ők azok, akik megmutatják, hogy milyennek kellene lennie a társadalmunknak, milyennek kellene lennie mindenki Magyarországának – írta többek között a posztjában.

Hogy milyennek kellene lennie a társadalomnak, arról a kommentelőknek is megvolt a véleménye, akik a poszt alatti hozzászólásában többen ízléstelenek nevezték, hogy egy élő színésznő „halálával” „kampányol” Márki-Zay a törvénymódosítás ellen.

„Nem ízléstelen kissé Dobó Kata fekete-fehér képével nyomni a tiltakozást RIP (nyugodjon békében) felirattal? Akinek nem világos, cserélje ki fejben a képet és a keresztnevet egyik szerette képére és nevére, – vagy akár a sajátjára –, szerintem hamar le fog esni. ha népi alkotás, ha nem is saját fotó, a helyzeten nem változtat.” – írta egy hölgy. Egy másik pedig úgy fogalmazott: „Hogy lehet kitenni Dobó Kata fotóját? Micsoda dolog ez? Egy élő embert használtok fel, aki történetesen Kata? Gondolkozzatok már!”

Valaki azt írta: „Ennél ízléstelenebbet régen láttam. Kértetek engedélyt Dobó Katától, hogy felhasználjátok a fényképét? Milyen alpári viselkedés ez?”

Egy férfi úgy fogalmazott, „Dobó Kata még él, nem? Csakis MZP lehet ennyire suttyó, hogy egy élő ember képét teszi ki ide.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában