Távolsági buszok

2022.08.24. 17:30

Fontos változásokat hoz a szeptember a menetrendben

K.A.R.

Illusztráció: Karnok Csaba

Több tucat változás lép életbe szeptember elsejétől a buszok menetrendjében. A Volánbusz közleménye szerint a Szeged – Szarvas – Kisújszállás – Tiszafüred vonalon a hetek első iskolai előadási napját megelőző napon 17:00-kor Tiszafüredről Szegedre közlekedő járat 10 perccel korábban indul, míg a Szeged – Csongrád – Kunszentmárton – Szolnok vonalon közlekedő buszok megállnak a Dóc, Szili-sarok megállóhelyen is.

A 20:30-kor Földeákról Szegedre, valamint a Szegedről Földeákra közlekedő járat a továbbiakban munkanapokon és szabadnapokon is közlekedik, valamint az előbbi 45, az utóbbi pedig 115 perccel korábban indul.

Az iskolai előadási napokon 6:45-kor Szegedről Makó, Autóbusz-állomásig induló járat meghosszabbított útvonalon, Makó, Almási iskola megállóhelyig közlekedik, míg a 16:05-kor Makó, Autóbusz-állomásról Szegedre közlekedő járat iskolai előadási napokon 5 perccel korábban indul és hosszabb útvonalon, Makó, Almási iskola megállóhelyről közlekedik.

Teszt jelleggel 10 perccel korábban indul szeptembertől a 4:39-kor Csanádalbertiről Tótkomlósra és a 4:35-kor Árpádhalomról Szentesre közlekedő járat, míg a 18:35-kor Nagyszénásról Szentesre közlekedő busz 15 perccel indul majd hamarabb. 35 perccel korábban, 20:10 helyett 19:35-kor indul majd Szentesről Tompahátra a járat is, valamint csak Derekegyház, Autóbusz-váróteremig közlekedik. Emellett új járat indul munkanapokon és szabadnapokon is 20:20-kor Derekegyházáról Tompahátra.

A 16:25-kor Szentesről Szarvasra közlekedő járat 5 perccel korábban indul, a munkanapokon 17:30-kor Szegedről Ruzsára induló busz a tanév tartama alatt munkanapokon Pusztamérges, Autóbusz-forduló megállóhelyig közlekedik majd, míg a Szeged – M43 autópálya – Makó – Békéscsaba – Gyula vonalon közlekedő buszok mindegyike megáll a Nagyér, Virág utca megállóhelyen. A Csongrád – Csongrád-Bokros – Tiszaalpár a vonalon közlekedő összes járat menetrendje változik, erről bővebben a Volánbusz oldalán lehet olvasni.

A munkanapokon 6:30-kor Árpádhalomról Nagymágocsra induló járat nem áll meg Nagymágocs, Községháza és Károlyi-kastély megállóhelyeken, míg a 12:50-kor és 17:00-kor Szentesről Árpádhalomra, valamint 6:10-kor és 10:00-kor Kalocsáról Szegedre és visszairányban 13:55-kor közlekedő járatok egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érintenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában