Nem mindennapi esemény

2022.10.16. 15:33

Németajkú ifjú pár boldogság-léggömbje landolt megyénkben! - Fotók

Vásárhely határában találták meg az Andreasnak és Rebeccanak szóló jókívánságokat.

Szombat Mihály

Fotó: Bartucz Ildikó

Hódmezővásárhely határában, Rárós-Kéktón birtokuk környékén sétált vasárnap délután Bartucz Ildikó, amikor egy citromsárga léggömbre lett figyelmes. A héliumos lufi még ép volt, de már veszített erejéből, ezért hullhatott a földre. A lufira kötött szívecskén egy pár neve - Rebecca és Andrea - áll, házasságkötésük egy nappal korábbi dátuma és pár jókívánság - németül, úgy mint szerelem, szerencse, harmónia, bizalom és örökkévalóság.

Ildikó elmesélte: 

amióta megtaláltam a léggömböt, azóta csak mosolygok, és úgy érzem, mintha energiát küldött volna a lufi, és arra gondoltam, ezt másnak is látni kell 

- tette hozzá és megosztotta lapunkkal a fényképeket.

Az eset, ha nem is teljesen egyedülálló, meglehetősen ritka. Hasonlóról 2019-es dátummal tudunk, és akkor is megyénkben, Kisteleken landolt egy stuttgarti párnak szánt jókívánság-lufi. A mostani ballon vélhetően közelebbről, talán Ausztriából jött, de hátha kiderül hamarosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában