Hódmezővásárhely

2023.03.10. 12:09

Állást keres? Jelentkezzen Vásárhelyre vezérigazgatónak!

delmagyar.hu

Távozik a posztjáról Molnárné Masir Erika, a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., illetve a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. Az önkormányzati tulajdonban álló cégek élére új vezetőt keres a két vállalat, az elmúlt öt évben már a harmadikat, amire a pályázatot is kiírták. A vezérigazgató a jogszabályok, a társaság belső szabályzata alapján önállóan vezeti az alá tartozó valamennyi szervezeti egységet, részegységet, csoportot, koordinálja és ellenőrzi az alá sorolt területeket. 

Felelőssége kiterjed az általa vezetett szervezet egészére és az ott dolgozó egyes munkavállalók munkájára is. A pályázónak minimum 2 év hasonló munkakörben szerzett gyakorlattal, vezetői tapasztalattal, felsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie. Megbízhatónak, precíznek, lojálisnak kell lennie, valamint jól terhelhetőnek. Előnyt jelent, ha a jelölt önkormányzati cégnél is szerzett vezetői tapasztalatot. Cserébe versenyképes fizetést kínálnak. Március 20-ig várják a vezérigazgató-aspiránsok jelentkezését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában