A külföldi műtéttel járni tudna a vásárhelyi kislány

2023.04.11. 14:40

Béres Viki gyógyulásáért szerveztek jótékonysági estet

T. Sz.

Fotó: Tábori Szilvia

Jótékonysági estet és vásárt tartanak Béres Viki gyógyulásáért a vásárhelyi Fekete Sas Rendezvényházban április 13-án, csütörtökön 18 órától. Mint azt lapunknak Királyné Sinóros Anett, az esemény szervezője elmondta, a rendezvényen és az azt követő vásáron befolyó teljes összeget a koraszülött kislány gyógyítására fordítják. Viki egyelőre nem tud önállóan járni, mert annyira feszülnek a lábai, hogy nem tudja a sarkát letenni. A barcelonai műtét viszont lehetővé tenné mindezt. Ám a beavatkozás és az azt követő rehabilitáció költségei meghaladják a család anyagi lehetőségeit, ezért Viki anyukája a Sára Lépteiért Alapítvány segítségét kérte a pénz összegyűjtésében. Ráadásul a műtét csak úgy lehet eredményes, ha legalább egyéves utókezelés követi. Az már itt, Magyarországon.  

A szervezők egy színes kulturális kavalkádot álmodtak meg, ahol sikeres vásárhelyi fiatalok lépnek fel. Köztük a vásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium énekkara, a Szejke-Barka testvérpár, a Kankalin Néptáncegyüttes, az Emerald Dance Team, illetve Nagy Bence. Az est második felében vásárt tartanak helyi vállalkozások felajánlott termékeiből. A bevétel ugyancsak a Vikinek összegyűlt összeget gyarapítja. A rendezvényre támogatói jegy a kezdés előtt fél órával a helyszínen is vásárolható. További részletek a Jótékonysági est és vásár Vikiért elnevezésű rendezvény közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában