Helyi közélet

2023.04.30. 12:49

Egynyári virágokat osztottak Kiskundorozsmán

Kiss Anna

Idén is felvirágoztatják Kiskundorozsmát a lakók, akik ehhez segítséget kaptak szombaton délután. A művelődési ház udvarában ugyanis egynyári virágokat osztott Ruzsa Roland önkormányzati képviselő Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel közösen. Mint minden évben, úgy idén is hatalmas érdeklődés övezte a virágosztást.

Ruzsa Roland lapunknak elmondta, a településrészen már hagyomány, hogy a tavasz végéhez közeledve virágosztást tartanak, ezzel is arra törekedve, hogy megszépítsék a lakókkal közösen a lakókörnyezetet, felvirágoztassák a balkonokat, utcákat. Hozzátette, csaknem 5 ezer tő egynyári virágot osztottak szét, ezeknek értéke meghaladta a 400 ezer forintot, mindezt a képviselői keretéből fedezte.

Az önkormányzati képviselő Ferenc pápát idézve azt mondta, bár ezek a virágok apróságok, de meg kell látni a kis dolgok szépségének az erejét is. Megjegyezte, olyan szeretettel adta a virágokat a dorozsmaiaknak, mint amilyen szeretettel dolgozik értük a mindennapokban.

A virágosztás közben Mihálffy Béla kérdésünkre arról beszélt, hogy nagy öröm számára az, hogy utódja folytatta az egynyári virágosztást, ezzel ápolva a több éves hagyományt Dorozsmán, és továbbépítve azt a kiváló közösséget, ami az elmúlt évtized alatt formálódott a településrészen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában