Szegedi hírek

2023.04.09. 08:20

Eltűnt a kerékpárja? Segítünk megtalálni! – Fotókkal

Munkatársunktól

Fotó: Gémes Sándor

Rossz hírünk van, fotóriporterünk nem egy kerékpártolvaj titkos raktárára bukkant rá, csupán két óra hosszán keresztül járta Szeged utcáit. Nemcsak az elhagyott, rendszám nélküli roncsautók csúfítják Szeged utcát, tereit, kerékpárokból legalább ugyanannyit találtunk kétórányi autózás alatt. Az autókat egy idő után elszállítják, utoljára alig több mint egy hónapja írtunk erről.

A fotós által talált kerékpárok eredeti funkciójukat csak egy rakás pénz elköltése után tölthetnék be. Azt nem tudni, hogy az elhagyott kerékpárokat lopták-e szét, vagy a szétlopott kerékpárokat hagyták-e ott tulajdonosaik – ez utóbbinak nagyobb a valószínűsége. Az mindenesetre biztos, hogy Szeged Alsóvárostól Tarjánig tele van leamortizált, elhagyott biciklivel.

Kétórányi autózás közben egy tucatnyi roncskerékpárt találtunk, akadt olyan is, ahol csak a kereket hagytak odaláncolva a tároló vasához.

Érdekesség még, hogy a Vértói úton található B+R parkolót többen is kerékpártemetőnek használják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában