Szegedi hírek

2023.09.22. 11:22

Díjat kapott a borral fűszerezett kalandozás

Kiss Anna

Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegyet kapott a szegedi innováció. Fotó: Bor és Kultúra Nonprofit Kft.

A szegedi BorKaland, vagyis a borkóstolóval egybekötött élmény- és társasjáték is ott van az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat vármegyei győztesei közt, a Made in Hungary, avagy mindent a boros hungarikumokról szóló élménydoboz átment az ötfordulós pályázaton és a szakavatott zsűri szűrőjén. Nagy hangsúlyt helyeztek az innovációra, valamint arra, hogy az innováció miként kapcsolódik össze a fogyasztóbarát szemlélettel és az értékek közvetítésével. Nos, a szegedi termékcsalád amellett, hogy innovatív, a kultúráról és a közösségről szól, hiszen játékos és közérthető módon hozza közelebb hozzánk az ország borkultúráját.

A sikerről és magáról a játékról Molnár-Major Mártát, a Bor és Kultúra Nonprofit Kft. tulajdonosát kérdeztük, aki elmondta, plusz feladatokkal nem jár számukra az elismerés, viszont szeretnék annak minden lehetőségét és előnyét kihasználni a jövőben. Közölte, a BorKaland élménydoboz egy olyan játék, amelyhez nem kell időpontot egyeztetni, nem kell sehova elmenni, tehát nincs utazási és foglalási költség sem, hiszen bárhol és bárkivel a kaland részesei lehetünk Mr. BK házigazda vezetésével.

A játék lényege, hogy a bormintákon és a dobozban található eszközökön keresztül megismerjük az ország borvidékeit, amelyek tele vannak elfeledett történetekkel, titkokkal és izgalmakkal. Érdemes megtartani a kellékeket, hiszen a borminták beszerzését követően bárkivel újra átélhető a kaland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában