Szegedi hírek

2023.09.19. 14:00

Ismét lapunk cikke és a szegedi halfesztivál volt a téma a 444-nél

„Én azért abban nem hiszek, bármennyire is magabiztosnak szeretek látszani, hogy az Instagram posztom fogja kisiklatni Frank Sándor karrierjét. Talán még Elon Musk is kevés lenne ehhez” – mondta Uj Péter a szegedi halfesztivál jövőjéről szóló cikkünk kapcsán.

Arany T. János

Fotó: Karnok Csaba

Ismét lapunk cikke adott témát a 444.hu népszerű poscastjének, a Borízű hangnak, ami keddtől érhető el a nem előfizetőknek. Lagutóbbi adásuk azzal kezdődött, hogy Bede Márton újságíró felolvasta podcast-társainak, Uj Péternek és Winkler Róbertnek lapunk cikkét elejétől a végéig.

– Péter, milyen érzés, hogy ezt tönkretetted? – kérdezte Uj Péter főszerkesztőt, aki, mint az köztudott menzás csirkepörköltet idéző halászlének nevezte Frank Sándor szegedi halfesztiválon készített halászlevét. 

– Csodálatos – válaszolta viccelődve Uj, majd a többiek kérdéseire válaszolva hozzáteszi, hogy a Túró Rudit, az Unicumot, a Piros Aranyat és az Erős Pistát sem szereti. 

– A Síp utcai sóletfesztiválról érdekes módon nincs ilyen markáns véleményed. Rosensteinbe nem mersz így beleköti. Pride-on ízlett a kaja? Ott mit adtak? – viccelődtek a műsorban.

Uj aztán kifejti, hogy szerinte nem veszítene sokat Szeged, hogyha nem csinálna több halfesztivált Frank Sándor. – Lenne ott mit csinálni gasztronómiailag, meg hát vannak ott tehetséges, ügyes emberek, nem kellene a Sanyi bácsira bízni mindent – mondta Uj, majd kiemelte az alsóvárosi paprikafesztivált és Nagy Iván-féle Suncity BBQ-t.

A műsor utolsó harminc másodpercében megint visszatérnek a halfesztiválra, ezt kérdezik Uj Pétertől:

– A halászléfesztivált tönkretetted. Szerinted lesz jövőre ezek után?

– Én azért abban nem hiszek, bármennyire is magabiztosnak szeretek látszani, hogy az Instagram posztom fogja kisiklatni Frank Sándor karrierjét. Talán még Elon Musk is kevés lenne ehhez – válaszolta Uj Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában