Színes lett és modern, a gyerekek örömmel vették birtokba a megszépült vizesblokkot

2023.10.19. 11:24

A porcelángyár felújította a református óvoda harmadik mosdóját is

Újabb mosdót újított fel Hódmezővásárhelyen, a Szeremlei Sámuel Református Óvodában a Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Kovács Erika

Nagyon szép lett a református óvoda harmadik mosdója is. Fotók: Kukucska András

A társaság fennállásának 50. évfordulója alkalmából óvodai mosdófelújítási programba kezdett Hódmezővásárhelyen. Elsőként a Malom Utcai Óvoda vizesblokkjait szépítették, korszerűsítették. A program folytatásaként a vállalat 2021-ben a Szeremlei Sámuel Református Óvoda mosdóinak felújításához kezdett hozzá. Eddig – figyelembe véve, hogy a munkálatokat csak az óvodai szünetben végezhették – két mosdót szépítettek meg, hátra volt még a legkisebb vizesblokk átalakítása, azt az idei vakáció alatt készítették el.

Fotó: Kukucska András

A 4 mosdókagylót és 4 kis WC-t tartalmazó mosdó tervezésekor különös figyelmet kapott, hogy óvodásoknak készül, így ennek megfelelően színekben gazdag és a gyermekek számára könnyedén használható megoldásokban gondolkodtunk. Fontos szempont volt a fenntarthatóság is, ezért a csaptelepek víztakarékosak, és a WC-k öblítése is. A munkálatok 5 hétig tartottak, szeptember 1-jén már birtokba vehették a gyerekek az átalakított és megújult mosdót

 – tájékoztatta lapunkat Fehér Erzsébet, a cég kommunikációs és marketing vezetője.

A három mosdó teljes felújításának a költsége meghaladta a 27 millió forintot. A cég jövőre folytatja a vásárhelyi óvodai mosdófelújítási programot. Hasonlóan az eddigiekhez, az önkormányzattal közösen választják ki a következő vásárhelyi óvodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában