Szegedi hírek

2023.12.12. 19:30

Az üvöltő Zámbó Jimmy sem érdekli az IKV-t

Az egyik lakó szerint nincs nyugtuk a szegedi Jósika utcában, mert az egyik önkormányzati lakásban hétvégente rendszeresen részegen randalíroznak és a mulatós zenét bömböltetik. Megkereste az IKV-t a panaszával, de az önkormányzati cég szerint minden rendben van.

Suki Zoltán

A Jósika utcában tombol a mulatós őrület.

Fotó: Karnok Csaba

Nem igaz! Ennyire nem lehet semminek nézni az embert! Újra hétvége, újra üvöltő Jimmy, és újra 10 ember berúgását kell végighallgatnom

 – írta lapunknak címzett, meglehetősen felháborodott levelében egy asszony, aki a szegedi belvárosban lakik. A nő szerint a Jósika utca egyik IKV-s lakásának bérlői miatt nincs nyugta a környéken élőknek.

Azt is írta, hogy a gyerekek sem tudnak pihenni hétvégente, mert a lakásban már délelőtt 10 órakor részegen buliznak az ott lakók és barátaik.

A levélíró egy videót is mellékelt, amit cikkünk online változatában, a delmagyar.hu oldalon megnézhetnek, és eldönthetik, hogy tényleg elviselhető-e az, ami a lakásban történik.

Ráadásul szerinte a lépcsőházban is áldatlan állapotok uralkodnak.

A lépcsőházban van kiteregetve, mindenféle növényekkel van tele, kosz, pisiszag és büdös van

 – fogalmazott.

A nő miután végképp elege lett, írt egy levelet az IKV-nak, amiben leírta a problémákat. Meg is jött a válasz, amiben az önkormányzati cég azt írta, hogy 

az IKV Zrt. Rendészete bérlemény ellenőrzést tartott az önkormányzati lakásbérleményben. A bérleményben két fő lakik életvitelszerűen. Hétvégente gyermekei látogatják. Soha 10-12 fős társaság náluk nem zajongott, illetve ilyen létszámú társaságot nem fogadtak. Az ingatlant rendeltetésszerűen használják. A házban lakóktól soha senki nem kereste meg őket, hogy életvitelük zavaró lenne. Mindazonáltal nyitottak minden lakóval az esetleges nézeteltéréseket megbeszélni.

Olvasónk udvariasan megköszönte a tájékoztatást, de mivel szerinte érdemi választ nem kapott, szólt a tűzoltóknak a rendetlen lépcsőház miatt, és megkereste lapunkat is. Elvileg mi is írhattunk volna kérdéseket a városi ingatlanos cégnek, de ezt már számtalanszor megtettük, de válaszra sem méltatták a vármegyei napilapot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában