Balesetek, gyilkosság és az öreg Várkonyi

2024.01.08. 21:30

Fúrt kutak és dühös apa a dobogón

Továbbra is a fúrt kutak érdekelték legjobban lapunk online kiadásának olvasóit júniusban. A képzeletbeli dobogóra Várkonyi Andrea dühös édesapja és Kardos Róbert birkózó halálos autóbalesete került még fel.

Arany T. János

Fotó: Karnok Csaba

A téma fontosságát egyértelműen jelzi, hogy júniusban a fúrt kutakról írt cikkünket kattintották a legtöbben lapunk online kiadásán, a delmagyar.hu oldalon. Általános kútamnesztia: az új kutak létesítéséhez szükséges hatósági engedélyeztetési eljárás megszűnik, Forrnak az indulatok a fúrt kutak miatt címmel arról írtunk, hogy bár az Agrárminisztérium azt közölte, hogy továbbra is díjmentesen lehet üzemeltetni a korábban létesített és bejelentési kötelezettségnek eleget tevő kutakat, sok falugazdász mégsem nyugodt.

Második helyen ismét Várkonyi Andrea, pontosabban édesapja, aki a nuus.hu oldal szerint iszonyú dühös volt, amikor Várkonyi és Bochkor összejöttek, egy olcsó kis szoknyapecérnek, semmirekellő ripacsnak nevezte Bockhort. Már közös gyereke volt a párnak, amikor az öreg Várkonyi elfogadta őket. Harmadik helyen a közismert és népszerű sportoló, a Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója, Kardos Róbert halálos balesetéről szóló hír szerepel. Róbert legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett a szabadfogású 61 kilogrammosoknál. Aktív birkózópályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett.

Negyedik legnépszerűbb írásunk az újszegedi hajléktalan-gyilkosságról szól, amelyben a borsonline.hu cikkét szemléztük. Május 28-án, vasárnap Újszegeden, egy fás, bokros területen egy holttestet találták, nemsokára kiderült, hogy a férfi hajléktalanként élt a kutyájával egy ottani sátorban, halálát pedig gyilkosság okozta.

Az ötödik helyre ismét egy tragikus baleset került. Két magyar katona meghalt, egy harmadik társuk pedig eltűnt, amikor gyakorlat közben lezuhantak a helikopterükkel Horvátország déli részén. Az egyik áldozat a Csongrád-csanád vármegyei Radnai Ádám százados volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában