Helyi közélet

2024.03.13. 14:45

Az Év Szállodája lett a mórahalmi Elixír

Arany T. János

Az idén kilenc éves mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel ennél szebb ajándékot nem is kaphatott volna. Ők a legjobb Budapesten kívüli háromcsillagos szálloda az országban. Fotó: DM

Az Év Szállodája lett a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a múlt hétvégén adta át az elismerést. Ennek értelmében a legjobb Budapesten kívüli háromcsillagos szálloda a mórahalmi Elixír.

Berta Zsolt igazgató elmondta, mérhetetlenül büszke kollégáik és partnereik munkájára, akik nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy kilenc év elteltével is kimagasló minőségű szolgáltatásokat tudjanak nyújtani és nem utolsó sorban hálásan köszönik vendégeinknek a nekik szavazott bizalmat.

 Az Év Szállodája díj visszaigazolás számunkra. Megerősítés, hogy egy dél-alföldi kisváros hotelje is fontos szereplője a hazai szállodaiparnak, és hogy teljesítményünket a szakma is elismeri

 – fogalmazott az igazgató, aki szerint elismeréseik sorában ez kiemelkedő és az elmúlt kilenc év munkájának megkoronázása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában