Lázár János: a választás tétje: háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás?

2024.04.11. 18:51

Grezsa István levenné Vásárhelyről politikai kényszerzubbonyt

Grezsa István lesz a hódmezővásárhelyi Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje. Ezt csütörtökön jelentették be egy fórumon.

Kovács Erika

Grezsa István szerint Márki-Zay Péter egy politikai kókler, aki a senki földjére vezette Vásárhelyt. Fotó: Kovács Erika

2022-ben Magyarország polgárai szemétdombra küldték Márki-Zay Pétert. Nekünk, Vásárhelyen 2024-ben az lesz a dolgunk, hogy most Hódmezővásárhely szemétdombjára űzzük őt a városházáról 

– mondta a rendezvény elején Lázár János országgyűlési képviselő, építési és közlekedési miniszter. Véleménye szerint 4 okból is esélye van a Fidesz-KDNP-nek a helyhatósági választás megnyerésére.

Lázár: Hazafit ajánlunk egy dollárcseléddel szemben

– Mi, vásárhelyi fideszesek, tudjuk, hogy mi a választás tétje, háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás? Erről döntünk június 9-én. Ha a Fidesz nyer, béke lesz a városban, az országban, pénz lesz a városban és pénz lesz az országban. A második ok, hogy jó polgármestert ajánlunk a vásárhelyieknek, olyan embert, aki építeni akar és nem rombolni, aki mindenkivel szót tud érteni és nem hadakozik mindenkivel, aki elhozhatja a városnak, amire a legnagyobb szüksége van: a békét és pénzt. Hazafit ajánlunk egy dollárcseléddel szemben – mondta Lázár János. A remélt győzelem harmadik okaként a város jövőjéét aggódó képviselőjelölti csapatot említette.

– Mindenki jegyezze meg itt Vásárhelyen, hogy mi, fideszesek, ütésre keményedünk. Ez azt jelenti, hogy amikor legjobban támadnak bennünket, akkor teljesítünk a legjobban – nevezte meg a negyedik okot Lázár János.

Grezsa István véget vetne az elmúlt 6 év szemfényvesztésének

A rendezvényen bemutatták a képviselőjelölteket. A Fidesz-KDNP támogatásával Nagy Gyöngyi, Markó Csaba, Botkáné Kovács Henriett, Ozgyin Balázs, Szél István, Szabó Ákos, Szeibel Máté, Nagy Enikő Diána, Rácz Viktor és Benkő Zsolt indul a választáson.

A polgármester-jelöltet hatalmas ovációval fogadta a rendezvényen megjelent több száz ember. Grezsa István beszéde elején leszögezte, véget kell vetni az elmúlt hat év szemfényvesztésének, amikor a tisztesség, a becsület és a szeretet teljesen ellenkező értelmet nyert.

– A választás lassan egyetlen kérdésre kezd szűkülni, arra, hogy ki képes lezárni, ami most Vásárhelyen zajlik – fogalmazott. Hangsúlyozta, ez a választás nem Lázár Jánosról és a Fideszről szól, hanem Máki-Zay Péterről. A városnak el kell dönteni, hogy kilép ebből a helyzetből, vagy továbbra is a marakodás, acsarkodás útján marad. Grezsa István cáfolta, hogy Lázár János bábja lenne.

Nyugodt erő, megbízhatóság, tapasztalat és lendület

– Márki-Zay Péter nem tud mást, mint megosztani és kirekeszteni. Minden megszólalásával megbélyegzi a város egyik felét. Nem a teljes város polgármestere, hanem csak az őt támogató politikai szekta vezére. Márki-Zay Péter politikai kényszerzubbonyt húzott Vásárhelyre. Egy politikai kókler, aki ezt a várost a senki földjére vezette – mondta Grezsa István, aki biztosított mindenkit, hogy nem kíván miniszterelnök, pártelnök, Európa Parlamenti képviselő lenni, de messiás sem, és lámpavasat sem fog emlegetni.

– Jelszavaink a nyugodt erő, megbízhatóság, tapasztalat és lendület! 

– mondta a bemutatkozásában Grezsa István.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában