Kultúra

2019.10.25. 17:21

Megvannak az IKV fotópályázatának a nyertesei

Négy kategóriában írt ki fotópályázatot az önkormányzat ingatlankezelő cége, az IKV Zrt., amelyre összesen 68 kép érkezett.

Munkatársunktól

Négy kategóriában írt ki fotópályázatot az önkormányzat ingatlankezelő cége, az IKV Zrt., amelyre összesen 68 kép érkezett. A „titok a részletekben rejlik”, valamint az „épület és természeti környezete” kategória a korábbi években is volt, idén új kategóriaként jelent meg az „egy épület, egy nézőpont, milliónyi pillanat” és a „fotózás reneszánsza – analógban, fekete-fehérben kapd el a pillanatot” címmel.

A titok a részletekben rejlik kategóriában első helyezett lett Szőnyi István Titkokat rejtő lépcsőház I. című képe, második helyezett Dóbisz Áron Görbe ajtó című képe lett. Tóth-Piusz István fotói, ebben és A fotózás reneszánsza kategóriában összesen négy darab helyezést értek el. Domonkos Sándor képei két kategóriában is helyezettek lettek, Fénysebesen című fotója Az egy épület, egy nézőpont: milliónyi pillanat kategóriában első helyezést ért. Az épület és természeti környezete kategóriájában Feil Balázs Gyülekező című képével lett első.

A pályázati munkákat a Klauzál téren november 8-áig lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában