Helyi kultúra

2023.07.19. 12:00

Július 20-ától regisztrálhatnak a képzőművészek a 69. Vásárhelyi Őszi Tárlatra

A vásárhelyi önkormányzat és a Tornyai János Múzeum idén is megrendezi Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti kiállítását, a 69. Vásárhelyi Őszi Tárlatot. Az októberi kiállításra csütörtöktől jelentkezhetnek a művészek.

Kovács Erika

Az Őszi Tárlat Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti kiállítása. Archív fotó: Török János

Fotó: Török János

A kiállítás kurátora, egyben a zsűri elnöke és rendezője idén Nátyi Róbert művészettörténész, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának dékánja, a REÖK – Regionális Összművészeti Központ vezető kurátora lesz – tájékoztatott közösségi oldalán a hódmezővásárhelyi Alföldi Galéria.

A tárlat beadási felületét, a beadas.oszitarlat.hu oldalt, július 20-án, csütörtökön nyitják meg, a művek regisztrációjára a hónap utolsó napjáig, július 31-ig lesz lehetőség. A személyes adatok, elérhetőségek változásai jelenleg is módosíthatók. A beadási feltételeket és a kiállítás részletes menetrendjét, benne a beadási helyszínek pontos időpontjaival, valamint a zsűri tagjaival ugyancsak még ezen a héten nyilvánosságra hozzák. Az elmúlt évek levelezési problémái miatt a művészek leveleit az [email protected] cím mellett a [email protected] e-mailen is fogadják.

A 69. Vásárhelyi Őszi Tárlat megnyitója 2023. október 8-án, vasárnap 12 órakor lesz az Alföldi Galériában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában