Jegyzet

2023.09.10. 15:56

De, jönnek

Suki Zoltán

Vannak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy léteznek olyan dolgok, amelyeket eddig nem láttak testközelből. Na, ők a furák, hogy finoman fogalmazzak. És vannak az olyanok, akik tisztában vannak a helyzettel, ennek ellenére tagadják a létezését. Ők a haszonleső, rosszindulatú árokásók. Majd a végén ideírom, hogy kik ők, de először nézzük a helyzetet. A migrációról lesz szó most egy pár sorban.

Megírtuk mi is a delmagyar.hu-n, hogy pénteken migránsok lövöldöztek a vajdasági Szabadkán, a Lidl üzletlánc Papp Pál utcai áruházának parkolójában. Az lövöldözés késő délután történt a városközponttól néhány száz méterre, amikor az üzlet parkolója tele volt vásárlóval, köztük gyerekekkel. A tűzharcban 4-5 migráns vett részt, egyikük megsebesült, őt a mentők még a helyszínen ellátták és kórházba szállították. A szemtanúk szerint 4-5 lövés dördülhetett el. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és bár az lövöldözők elszaladtak, sikerült elkapniuk őket. A bolt parkolójában egyébként rendszeresen összegyűlnek az illegális bevándorlók. És jobb, ha tudják, hogy ezek a fiúk, és barátaik (vagy éppen ellenségeik) azok, akik minden eszközt bevetve próbálnak átjutni a magyar határon. Vagyis – ha ez sikerül nekik – akkor szembejöhetnek velünk bárhol a vármegyében, úgy, hogy fogalmunk sincs róla honnan érkeztek, és tulajdonképpen mit is akarnak.

És akkor most térjünk vissza az elejére. A szegedi, és úgy általában a baloldali képviselők szerint nincs migránsválság, álprobléma az egész. Hogy miért játsszák a hülyét, nem tudni, csak sejteni. Nyilván tetszeni akarnak a bevándorláspárti uniós és amerikai erőknek, akiknek tulajdonképpen semmi sem szent. Legyenek szívesek körbenézni a határ túloldalán, és utána beszéljenek marhaságokat.

Ja, és ne felejtsék el: nálunk is vannak parkolók a szupermarketek mellet, de azok egyelőre még szerencsére békések.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában