Könyvajánló

2024.05.25. 14:30

Mr. Bridgerton csábítása – A Bridgerton család 4.

Delmagyar.hu

Megérkezett a Netflixre a Bridgerton család új, harmadik évada, így filmes borítóval is kiadták az egyébként már teljes egészében megjelent könyvsorozat 4. részét, amely a tévés produkció alapjául szolgál. Ennek főszereplője az egyik legkedvelhetőbb karakter, Pénelopé Featherington, akiről jól tudjuk, hogy titokban szerelmes legjobb barátnője bátyjába 16 éves kora óta. A fiú azonban mindig csak baráti érzéseket táplált iránta. Miután fél életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta Colin Bridgertont, azt hiszi, mindent tud róla, mígnem véletlenül megismeri a férfi legféltettebb titkát...

Colin Bridgertonnak elege van abból, hogy a társaság csak üres fejű szépfiúnak tartja, elege van az élet soha véget nem érő egyhangúságából és legfőképp elege van abból, hogy mindenki folyton a hírhedt pletykalapszerző Lady Whistledownnal foglalkozik, aki soha egyetlen lapszámban sem hagyja őt említés nélkül. De amikor Colin hazatér külföldi útjáról Londonba, rájön, hogy életében már semmi sem ugyanaz, mint volt... különösen Pénelopé Featherington változott meg. És már nem is biztos, hogy elég neki, hogy barátkoznak.

Aki nézi a sorozatot és olvassa a könyveket is, tudhatja, hogy azok nincsenek teljesen szinkronban egymással. A könyvben például csak ebben a részben derül ki, ki Lady Whistledown, aki a társasági pletykákat írja, miközben a sorozatban ez már az előző évadban lelepleződött. Nem mintha ez egy olyan történet lenne, amely túl sok váratlan és meglepő fordulatot tartogat, de nem is ez a célja. Könnyed szórakozásnak azonban tökéletes, nem mellesleg egy olyan, évszázadokkal ezelőtti, kosztümös világba nyújt betekintést, amelybe minden romantikus lelkületű olvasónak jó érzés megmerítkezni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában