Reménysugár Alapítvány

2021.10.19. 17:28

Ágyra fordítják a hétvégi jótékonysági est bevételét

Klinikai ágyat vesz a Reménysugár Alapítvány abból a 450 ezer forintból, mely a hétvégi jótékonysági vacsoraszínházi esten folyt be.

Munkatársunktól

Az Anyád kínja című produkciót adták elő a vacsoraszínházi esten. Fotó: Reménysugár Alapítvány Szeged

Különleges módon ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Reménysugár Alapítvány. A Dél-alföldi haematológiai és onkológiai gyermekbetegek javára létrehozott szervezet jubileumi vacsoraszínházi estet szervezett, amelynek bevétele az alapítványt támogatta. Erdős Anita, az alapítvány ügyvivője elmondta, Az Orfeum produkcióját, az Anyád kínját nézhették meg az est résztvevői: Oszter Alexandra, Haumann Petra, Kisfalvi Krisztina és Horváth Lili az anyaságról adtak elő egy humoros darabot. Az első felvonás előtt szolgálták fel az előételt és a levest, a szünetben pedig a svédasztalos vacsorát. A színdarab végén pedig levetítettek még egy kisfilmet az alapítványról, illetve Kiszin Miklós vezetésével a Deák Big Band zenekar dzsesszzenét játszott.

Az Anyád kínja című produkciót adták elő a vacsoraszínházi esten. Fotó: Reménysugár Alapítvány Szeged

Az esten összesen 182-en vettek részt, a támogató jegyekkel együtt 450 ezer forint gyűlt össze az alapítvány számára. Bár a terv az volt, hogy a kényelmi funkciókat növelik majd az osztályon, illetve az esedékes felújítást valósítják meg az est bevételéből, mivel ezekre a célokra ez az összeg kevés, egy klinikai ágyat vásárolnak belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában