delmagyar.hu podcast
2022.12.18. 13:00
Délmagyar podcast - Gyuris László: sok a hasonlóság a karosszérialakatos és a cukrász között
Arany T. János
Gyuris László mestercukrásszal klasszikus és modern karácsonyi édességekről, a jó bejgli titkáról beszélgettünk a delmagyar.hu következő podcastjében. És persze kóstoltunk is a finomságokból. Fotó: Török János
Mitől engedi el a tészta a zsiradékot, miért reped ki a bejgli és miért fontos a liszt keményítőtartalma? És a legfontosabb kérdés: miben hasonlít egymásra a karosszérialakatos és a cukrász munkája? Ezekre a kérdésekre is választ ad Gyuris László mestercukrász, akivel klasszikus és modern karácsonyi édességekről és a jó bejgli titkáról beszélgettünk a delmagyar.hu podcastjában.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre