delmagyar.hu podcast

2022.12.18. 13:00

Délmagyar podcast - Gyuris László: sok a hasonlóság a karosszérialakatos és a cukrász között

Arany T. János

Gyuris László mestercukrásszal klasszikus és modern karácsonyi édességekről, a jó bejgli titkáról beszélgettünk a delmagyar.hu következő podcastjében. És persze kóstoltunk is a finomságokból. Fotó: Török János

Mitől engedi el a tészta a zsiradékot, miért reped ki a bejgli és miért fontos a liszt keményítőtartalma? És a legfontosabb kérdés: miben hasonlít egymásra a karosszérialakatos és a cukrász munkája? Ezekre a kérdésekre is választ ad Gyuris László mestercukrász, akivel klasszikus és modern karácsonyi édességekről és a jó bejgli titkáról beszélgettünk a delmagyar.hu podcastjában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában