Szeged

2023.06.12. 12:50

Zeppelin száll fel a Dugonics téren - Videó

K. K.

A La Baldufa Teatre előadása gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt különleges élményt kínál. Fotó: Kövér Béla Bábszínház

Utolsó előtti állomásához érkezik szombaton a szegedi Kövér Béla Bábszínház Szervusztok, pajtikák! elnevezésű programsorozata, amely a 10. Színházi Olimpia keretében zajló Bábszínházi Világtalálkozó része. 

Nem mindennapi élményben lehet része 19 órától a Dugonics tér közönségének, a spanyol La Baldufa Teatre előadásában ugyanis egy Zeppelin fog felszállni. A lélegzetelállítónak ígért utcaszínházi produkció a 20. század eleji légi közelkedés áttörő pillanatához repíti nézőit. Monsiuer Bocamoll, Marcello, a feltaláló, Ursus a bátor akrobata pilóta segítségével a nézők részei lesznek a múlt század egyik meghatározó eseményének, beutazzák a világot, szembe néznek viharokkal, szelekkel, üzemzavarokkal és közös erővel legyőznek minden eléjük gördülő akadályt. 

A bábszínház közleményében úgy fogalmaztak, az előadás nem mellőzi az izgalmas kalandokat, mindent elsőprő szerelmeket és az életre szóló barátságokat sem. Lesz zene, tánc és nevetés, minden, ami egy sikeres Zepplin úthoz szükséges.

Az előadás megtekintése ingyenes. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában