Helyi kultúra

2023.12.09. 15:56

Gyertyagyújtásra és koncertre invitálnak Algyőn

Delmagyar.hu

A Fő térre várják vasárnap a lakosokat. Fotó: Algyő Facebook-oldala

Szombaton délután, valamint vasárnap délelőtt közönségkorcsolyázás lesz a jégpályán, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. A hétvége és a jövő hét aktuális programjairól Molnár Áron polgármester a nagyközség Facebook-oldalán tájékoztatott.

A polgármester elmondta, hogy vasárnap 9 órától Bababörzést rendeznek az Algyői Faluházban, délután pedig a Fő térre várják a lakosokat, ahol 16 órakor fellobban a második adventi gyertya lángja a falu adventi koszorúján, amelyet idén is az Algyői Nőegylet tagjai készítettek. A gyertyát Máté János plébános gyújtja meg, míg az egyházközösség dicsőítő csapat énekel, verset mond –ezzel is segítve az ünnepre hangolódást.

December 13-ai programot is ajánlott a polgármester, az Algyői Faluházban Szekeres Adrienn ad koncertet. Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Szekeres Adrienn Algyőre, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, amelyek nem maradhatnak ki egyetlen koncertjének műsorából sem.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában