Helyi kultúra

2024.02.07. 15:10

Engedd szabadjára kreativitásodat!

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya Safer internet-online is biztonságban címmel kreatív pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára.

Delmagyar.hu

diákhírlevél - 2

Van ötleted, tanácsod arra, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a világháló használatát? Mutasd meg nekünk, és lehet, hogy te leszel az, akinek a pályamunkáját a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós kampányában felhasználjuk majd.

Nevezni egyénileg vagy csoportosan lehet március 23-áig egy pályamunkával. Az alkotóktól a témával kapcsolatos, figyelemfelhívó jelmondatokat, fotókat, plakátokat, logókat, rajzokat, valamint legfeljebb 20 másodperces videókat is várunk. Az elkészült alkotásokat a [email protected] e-mail-címre lehet beküldeni (Google Drive-link vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt). Fontos, hogy a levélhez csatolni kell egy hozzájáruló nyilatkozatot! Az eredményhirdetésre 2024 áprilisában kerül majd sor, a legkreatívabb tanulókat tárgyjutalommal vagy egy prevenciós élménynappal jutalmazzuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában