Helyi kultúra

2024.03.12. 10:00

Táncos castingot hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok

Koós Kata

Musicalprodukciókban szerzett korábbi tapasztalat előnyt jelent. Archív fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Táncművészeket keres Rebecca című, önálló produkciójába a Szegedi Szabadtéri Játékok. Március 25-ig adhatják be jelentkezésüket, akik Tihanyi Ákos koreográfus vezetésével részt kívánnak venni a Michael Kunze és Sylvester Lévay nagyszabású musicaljének színpadra állításában. 

18 és 35 éves kor közötti női és férfitáncosok jelentkezését várják, akik elsősorban moderntáncos és a musicalműfajhoz megfelelő tánctechnikai tudással rendelkeznek, magabiztosak, jó kiállásúak, gyorsan tanulnak, eredményesen tudnak egy csapat tagjaként dolgozni, és képesek különböző karakterek megjelenítésére. Musicalprodukciókban szerzett korábbi tapasztalat előnyt jelent, az énektudás pedig ugyan nem feltétele a jelentkezésnek, de szintén előnyös a reménybeli tánckari tagokra nézve.

A pályázók egész alakos fényképes önéletrajz beküldésével a casting@szegediszabadtéri.hu címen nyújthatják be jelentkezésüket. A próbákat június 10-től egy hónapon át Budapesten, majd Szegeden a Nemzeti Színházban és a Szabadtéri Játékok nagyszínpadján tartják előzetesen egyeztetett beosztás szerint, július 17-től elsősorban esti, éjszakai helyszíni próbákkal. A felhívás részleteiről bővebb információ elérhető a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában