Helyi sport

2007.01.07. 15:19

2009-es Dakar-rajt Budapestről?

Ujhelyi István, a sportot felügyelő Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a hét végét Portugáliában, Lisszabonban töltötte. A Dakar szervezőivel tárgyalt.

Süli Róbert

Ujhelyi István, a sportot felügyelő Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a hét végét Portugáliában, Lisszabonban töltötte. A Dakar szervezőivel tárgyalt. A világ egyik legnépszerűbb technikai sportversenye nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan Budapestről startol el. Tegnap délután telefonon értük el a szegedi politikust még a portugál fővárosban.

– Jó úton járunk, hosszasan egyeztetünk a francia szervezőkkel. Olyan eseményeket rendeznek a Dakar mellett, mint a Roland Garros-teniszverseny és a Tour de France kerékpáros viadal. Nagyon tetszett nekik az, amit felvázoltunk egy esetleges budapesti rajtról. Mikor startolhatna Magyarországról a Dakar? 2009-ben vagy 2010-ben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában